Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران ، این دانش آموزان پس از شرکت در این دوره از مسابقات که به خاطر شیوع کرونا به صورت مجازی از ۱۵ تا ۲۹ مرداد برگزار شد، موفق شدند رتبه اول تا سوم بعضی از رشته های هنری مانند شعر ، موسیقی ، نقاشی ، کاریکاتور ، معرق کاری ، نقد ، طراحی ، خوش نویسی و نماهنگ را به خود اختصاص دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوران این جشنواره هم از هنرمندان و نویسندگان سرشناس و با تجربه کشور شامل محمدرضا یوسفی نویسنده و نظریه پرداز ادبیات کودک ، اسماعیل امینی شاعر و طنزپرداز ، سیاووش پیریایی نویسنده و منتقد کتاب ، کمال شفیعی شاعر و نظریه پرداز ادبیات کودک ، اسماعیل االله دادی شاعر کودک و نوجوان ، امیرحسین زنجانبر نویسنده و مدرس داستان نویسی و محمد دهریزی شاعر و نویسنده کودک و نوجوان بودند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران هم در پی اعلام اساسی دانش آموزان هنرمند دارای رتبه برتر استان ، گفت  مسابقات فرهنگی وهنری از فعالیت های مهم وارزشمندی است و این مسابقات سی و هشت سال است با هدف کشف ، رشد،شکوفایی وافزایش هرچه بیشتر سطح توانمندی ها ومهارت های دانش آموزان در چهار مرحله ، آموزشگاه ، شهرستان ،استان ومرحله کشوری برگزار می شود .

علیرضا سعدی پور با بیان اینکه  در این مسابقات دانش آموزان با هدایت مربیان آگاه به رقابتی سالم می پردازند، افزود : این مسابقات در سال جاری با توجه به شیوع بیماری کویید ۱۹ شکل جدید و بی سابقه ای را در در مرحله کشوری تجربه کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه شیوه حضوری دانش آموزان نسبت به سال گذشته متفاوت بود، افزود: امسال دانش‌آموزان  با بارگذاری آثار در سایت ویژه مسابقات به غیر حضوری وبه اصطلاح مجازی تبدیل شد وکار بررسی وداوری آثار از پانزدهم مرداد ماه ۹۹ تا ۲۹ مرداد ۹۹ با اعلام نفرات برتر به استان ها به کار خود پایان داد .

سعدی‌پور با اشاره به سال تحصیلی جاری و با توجه به تعطیلی مدارس از بهمن ماه،خاطرنشان کرد: کار برگزاری مسابقه در مرحله مهم آموزشگاه در بسیاری از رشته ها سخت ودر رشته های گروهی از قبیل سرود ، نمایش زنده وعروسکی ، سرود همگانی نقاشی همگانی غیر ممکن شد، با این حال تلاش دانش آموزان مازندرانی در سی و هشتمین دوره این مسابقات با کسب ۲۳ رتبه  درخور تحسین بود.

وی اسامی دانش آموزان مازندرانی را که رتبه های برتر سی و هشتمین دوره مسابقات فردا را کسب کردند به شرح زیر اعلام کرد : 

دانش آموزان پسر

۱ـ نیما تیموری رتبه اول شعر از شهرستان نور.

۲ـ رامتین نورالله نژاد رتبه اول تکنوازی سنتور شهرستان قائم شهر .

۳ـ امیر حسین   قاسم پور رتبه اول تکنوازی دوتار شهرستان بهشهر .

۴ـ ابوالفضل میرزا پوررتبه اول نقاشی گواش شهرستان  بابل .

 ۵ ـ امیر رضا عبدی رتبه اول معرق کاری ساری ناحیه ۲ .

۶ـ  علی جان پور رتبه اول نقاشی پاستل شهرستان بابل .

۷ ـ حمید رضا دادشپور رتبه اول  کاریکا تور شهرستان آمل .

۸ـ امیر رضا کوچک زاده رتبه دوم معرق کاری شهرستان  جویبار.

۹ـ سید مصطفی صفایی رتبه دوم آواز محلی شهرستان آمل.

۱۰ـ امیر رضا علی زاده نوایی رتبه سوم نقد داستان شهرستان  بابل .

۱۱ـ سید محمد رضا حسینی رتبه سوم نقد داستان شهرستان بابل .

۱۲ـ امیر حسین خانلر زاده رتبه سوم داستان شهرستان بابل .

۱۳ـ مهدی عمو زاد رتبه سوم نقاشی مداد رنگی شهرستان بهشهر .

۱۴ـ شباهنگ فروزنده رتبه سوم طراحی قلم فلزی شهرستان بابل .

دانش آموزان دختر

۱ـ فاطمه زهرا اسماعیل زاده رتبه اول طراحی جلد کتاب شهرستان محمود آباد .

۲ـ الینا قلی زاده رتبه اول تکنوازی تنبک ساری ناحیه ۱ .

۳ـ زهرا رجبی رتبه دوم خوشنویسی نستعلیق شهرستان  بهشهر.

۴ـ شکوفه رمضان پور رتبه سوم فیلم کوتاه مستند شهرستان بابل .

۵ـ مریم دهی رتبه سوم تکنوازی دو تار شهرستان جویبار .

۶ـ سارا اباذریان  رتبه سوم نقاشی گواش شهرستان بابل .

۷ـ زهرا خلیلی رتبه سوم خوشنویسی شکسته شهرستان جویبار .

۸ـ مهدیه موسوی رتبه سوم طراحی با مداد شهرستان قائم شهر .

۹ـ مائده شابا زاده رتبه سوم نماهنگ شهرستان بابل .

استان مازندران در سال تحصیلی گذشته حدود ۳۴۰ هزار دانش آموز داشت.

برچسب‌ها اداره کل آموزش و پرورش مازندران مسابقات دانش آموزی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش مازندران مسابقات دانش آموزی دانش آموزان اداره کل آموزش و پرورش مازندران مسابقات دانش آموزی دانش آموزان شهرستان بابل دانش آموزان زاده رتبه رتبه اول پور رتبه رتبه سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اهمیت دوره کودکی و نوجوانی در رشد افراد از یک سو و افزایش میزان رفتار‌های پرخطر در طی بلوغ از سوی دیگر، لزوم مراقبت از دانش آموزان را در کانون توجه قرار داده است. طراحی راهبرد‌ها و برنامه‌های مؤثر می‌تواند منجر به پیشگیری از رفتار‌های پرخطر و آسیب‌های اجتماعی و رشد مثبت دانش آموزان شود. در این راستا یکی از راهکار‌های موجود جهت رسیدن به رویکردی جامع در راستای مراقبت از دانش آموزان، رجوع به تجارب جهانی در این حوزه است.

 دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی: مرور تجارب جهانی با تأکید بر رویکردها، راهبرد‌ها و برنامه‌های پیشگیری و کنترل» بیان می‌کند که برای مطالعه آسیب‌های اجتماعی و مداخله به‌منظور پیشگیری از آنها باید به مدرسه توجه ویژه‌ای داشت، چراکه در جهان امروز انسان‌ها بخش زیادی از زندگی‌شان را به‌عنوان دانش‌آموز جهت کسب دانش و مهارت‌های مختلف در آن سپری می‌کنند. دانش‌آموزان همچنین به‌دلیل تجربه تغییر و تحولات رشدی و اجتماعی نظیر بلوغ و ورود از محیط خانه به اجتماع و مدرسه بیشتر تحت‌تأثیر آسیب‌های اجتماعی هستند. 

* آسیب‌های اجتماعی نوظهور

این گزارش مطرح می‌کند که همچنین دسترسی آسان به فضای مجازی در طی سال‌های اخیر برای دانش‌آموزان باعث ایجاد آسیب‌های اجتماعی نوظهور در میان آنان شده‌است. شواهد پژوهش‌های این حوزه نشان‌می‌دهد میزان «رفتار‌های پرخطر» و «آسیب‌های اجتماعی» در میان دانش‌آموزان رو به افزایش بوده است. اگر علل و عوامل این رفتار‌ها به‌خوبی شناخته نشود و برنامه‌های مبتنی‌بر شواهد برای مراقبت اجتماعی از دانش‌آموزان در دستور کار قرار نگیرد، نه‌تن‌ها دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های متعدد قرار می‌گیرند، بلکه کارکرد مدارس مختل و دانش‌آموزان در معرض آسیب قرار می‌گیرند و انواع هزینه‌ها به جامعه تحمیل می‌شود. 

* مدارس بستر برنامه‌های پیشگیری از آسیب

در این گزارش آمده است که مدارس به‌عنوان بستر برنامه‌های پیشگیری از این آسیب‌ها شناخته‌شده‌اند؛ چراکه آنان به جمعیتی گسترده از دانش‌آموزان، والدین و کارکنان مدرسه دسترسی دارند. همچنین مدارس کارآمدترین و نظام‌مندترین ابزار‌های موجود برای ارتقای سلامت فیزیکی، روانی و اجتماعی کودکان را در اختیار دارند. این گزارش به‌عنوان بخشی از سلسله گزارش‌های «آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان»، به بررسی علل این آسیب‌ها و راهبرد‌ها و برنامه‌ها برای پیشگیری، کنترل و کاهش آنها با مرور تجارب جهانی پرداخته شده‌است. 

* عوامل خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کند

این گزارش توضیح می‌دهد که بررسی‌های انجام شده در این گزارش نشان‌می‌دهد با توجه به مراحل رشد کودکان و نوجوانان در نهاد‌های جامعه‌پذیری، عوامل خطر متعددی آنها را تهدید می‌کند. شناخت عوامل خطر به‌لحاظ رشد درجه‌بندی شده؛ بدین معنی که در هر مرحله از رشد کودکان چه عواملی آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد به تشخیص مسئله یعنی علل و سازوکار‌های آسیب‌پذیری اجتماعی دانش‌آموزان و طراحی راهبرد‌های مؤثر کمک می‌کند. دو رویکرد برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی عبارتند از رویکرد سلامت عمومی و رویکرد رشد‌مدار. بر‌مبنای این رویکرد‌ها به‌ویژه رویکرد رشد‌مدار، راهبرد‌هایی نظیر ساختاری، فرایندی، تحصیلی، مراقبتی، محیطی و... و برنامه‌های مختلفی به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی این دوره و کنترل آنها ارائه شده‌است. 

در این گزارش مطرح می‌شود که مرور این راهبرد‌ها و برنامه‌ها نشان‌می‌دهد که آنها دارای چند ویژگی مهم به این شرح هستند که به‌لحاظ رشد درجه‌بندی شده هستند، یعنی با توجه به دوره رشد کودکان و نوجوانان راهبرد‌ها و برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده‌اند همچنین لایه‌بندی شده هستند و با توجه به میزان خطرپذیری دانش‌آموزان مداخلات متفاوت و متناسبی به آنها ارائه می‌شود؛ در همین زمینه باید گفت آنها توجه ویژه‌ای به دانش‌آموزان در معرض خطر دارند، از سنین پایین و قبل از تولد شروع می‌شوند، به دوره‌های گذار و تغییرات زندگی نظیر ورود از محیط خانه به اجتماع یا مدرسه توجه دارند، عناصر مختلفی نظیر والدین، کارکنان مدرسه و دانش‌آموزان را مشارکت می‌دهند، تنها معطوف به دانش‌آموزان نیستند، بلکه به ارتقای کیفیت نهاد‌های جامعه‌پذیری آنها همچون خانواده و مدرسه نیز می‌پردازند، مبتنی‌بر شواهدند و ارزیابی‌های مختلفی از نتایج آنها صورت گرفته است، با توجه به ویژگی‌های مدارس منعطف هستند و به‌لحاظ هزینه و فایده مقرون‌به‌صرفه هستند، یعنی سرمایه‌گذاری به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در این سال‌ها نه‌تن‌ها هزینه نیست، بلکه در بلندمدت منافع متعددی را به‌همراه دارد و منجر به توسعه انسانی می‌شود. 

* برنامه‌های مراقبت از دانش‌آموزان در دنیا

این گزارش ادامه می‌دهد که برنامه‌های مراقبت از دانش‌آموزان در دنیا ابعاد گسترده‌ای از قبیل ویژگی‌ها و اجزای نهاد مدرسه و خانواده را در برمی‌گیرند و این برنامه‌ها پیوستگی مناسبی را برای مراقبت از دانش‌آموزان در برابر اشکال مختلف آسیب‌های اجتماعی دارند. همچنین با توجه به دسترسی آسان به فضای مجازی در طی سال‌های اخیر برای دانش‌آموزان و تشدید و رؤیت‌پذیر شدن آسیب‌های اجتماعی نوظهور در میان آنان به نظر می‌رسد انجام مطالعه‌ای در راستای تبیین ابعاد این حوزه نیز ضروری است که این موضوع در گزارش بعدی در دستور کار است. 

این گزارش در ادامه مطرح می‌کند که با توجه به مراحل رشد کودکان و نوجوانان در نهاد‌های مختلف جامعه‌پذیری و با توجه به میزان خطرپذیری آنها راهبرد‌های مختلفی نظیر ساختاری، فرایندی، شناختی، حمایتی، مراقبتی و... و به همین ترتیب برنامه‌های مختلفی به‌منظور پیشگیری از رفتار‌های پرخطر و آسیب‌های اجتماعی در میان آنان پیش‌بینی شده‌است. 

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌کند که نظام سیاستگذاری کشور در حوزه آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی لازم است به این موارد توجه کند که با توجه به دوره رشد دانش‌آموزان راهبرد‌ها و برنامه‌های متناسب با نیاز‌های آنها را ارائه کنند و لازم است برنامه‌ها و مداخلات لایه‌بندی شوند و براساس درجه خطرپذیری دانش‌آموزان میزان مختلفی از مداخلات را پیشنهاد کنند. همچنین به نهاد‌های جامعه‌پذیری دانش‌آموزان (خانواده، مدرسه، محله و همسالان) و کیفیت آنها نظیر ویژگی‌های ساختاری و رویه‌ای آنها نیز توجه داشته‌باشند. بر این اساس، این آموزه‌ها می‌تواند در امر سیاستگذاری در عرصه آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی به‌ویژه در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان (۱۳۹۹) و آیین‌نامه اجرای ماده (۶) آن و همچنین سند ائتلاف ملی مراقبت اجتماعی از دانش‌آموزان (۱۳۹۴) مورد توجه و بهره‌برداری قرار گیرد. 

 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ