Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زبان وسیله ارتباطی بسیار مهمی برای انسان هاست. انسان به وسیله زبان با جهان پیرامون و همنوعانش ارتباط برقرار می کند. چه شایسته است که با زبان زیبا، رنگارنگ، لطیف و صلح آمیز با دیگران سخن بگوید. این زبان پر احساس و لطیف، هنر است. هنر زبانی گویا برای بیان همه ناگفته هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر زبان هنر بسیار عمیق و طولانی مدت است. دلیل آن را می توان ارتباط نزدیک انسانها با تصویر دانست. هنرهای تجسمی تصویری از گفته ها و ناگفته های جهان است. با دیدن آثار هنری پیام اثر برای مدت طولانی در جان و روح انسانها نقش می بندد. هنر برای زمان خودش نیست. وقایع گذشته، مسائل روز و تاثیرپذیری های آینده از این مسائل را می توان در خطوط، نقوش و رنگ های یک تابلو  مشاهده کرد. با بازدید آثار هنری، می توانیم اطلاعات هنری خود را افزایش دهیم.

نمایشگاه های هفته اول بهمن ماه به شرح زیر هستند:

گالری شلمان: مجموعه نقاشی های بهنوش نجات از تاریخ 6 الی 11 بهمن ماه.

گالری شکوه: نمایشگاهی از آثار نقاشی و نقاشیخط های سجاد مهری، سهیلا احمدی و فاطمه صادقی از تاریخ 6 الی 11 بهمن ماه.

گالری الهه: نمایشگاه زیورآلات ساینا پورحسینی، مونا پورحسینی، هلیا هاتفی و محمدباقر محسنی از تاریخ 6 الی 16 بهمن ماه.

گالری سیحون: آثار نقاشی ارائه شده تلاشی است برای تجسم رمزگونه و خیال انگیز دنیای زنانه هنرمند؛ در این کنکاش بیان حس زیبایی و درونی نقاش با تصاویر شاهنامه و نگاره های سنتی ایرانی آمیخته شده است. این تلاش جستجوی شهامت و شجاعت شخصیت زنان ایرانی و بازنمایی بی پروایی اعماق روح آنهاست. تصاویر داستانهای شاهنامه (داستانهای بزمی رزمی و صحنه های نخجیرگاه و ...) نمود دنیایی پردیس وار در نهایت زیبایی است که هر انسانی را مجذوب و مفتون خود می سازد. آثار هنرمند بازتاب ذهن درونی اوست که کوشیده است هویت زن ایرانی را از ورای دنیای رنگارنگ نگاره ها پدیدار سازد. امید که توانسته باشد قدمی در این رسالت خود بردارد.

عالمه باقریان آثار خود را از 6 الی 18 بهمن ماه در این گالری به نمایش می گذارد.

گالری صا: مجموعه نقاشی های مجتبی حجازی از تاریخ 6 الی 15 بهمن ماه.

گالری اعتماد نگارستان: مجموعه نقاشی های مجتبی حجازی از تاریخ 6 الی 24 بهمن ماه.

گالری رج: تابلوهای نگارگری اثر علی ساعی یگانه از تاریخ 6 الی 16 بهمن ماه به نمایش درمی آید.

گالری والی: مجموعه نقاشی های مانا فکور خرسند از تاریخ 6 الی 17 بهمن ماه.

گالری مهر مریم: دوازدهمین نمایشگاه آثار خوشنویسی صابر صفایی از 6 الی 11 بهمن ماه در این گالری برگزار می شود.

گالری سایه: مجموعه نقاشی های محمدعلی سجادی از تاریخ 6 الی18  بهمن ماه.

نگارخانه لاله: نمایشگاه گروهی با عنوان «است»، مجموعه نقاشی های سارا توکلی اصل، مهسا اکبرپور، صدیقه امیری، مریم بهادریان، مریم جاویدی، نگار حسن زاده، اشرف حیاتی، مهناز روزبه، رکسانا روزی طلب، مرضیه رفیعی، مریم رفیعی، مرضیه زارعی، آیدا صراطی، سارا صفری، مونا عالمی، مژده عظیمی، لاله قاسمی، سمانه کاظمی، سمیه کاظمی، فرزانه گرمنجانی، رویا محمدی، سارا مظلوم، فرزانه مهندس و امیر فتحعلی نژاد از تاریخ 6 الی17  بهمن ماه برگزار می شود.

نگارخانه آتشزاد: نمایشگاه گروهی با عنوان «آن هر چیزی می توانست باشد» مجموعه نقاشی های نسرین امیری، ستاره تاجی، طاهره جعفری، لیلی چگینی، المیرا خوب بخت، مهرگان دارآفرین، سمیه رضوی، افسانه سلیم بیاتی، فرشته طهرانی، سعیده علوی پور، مرجان قربانی، سحرناز کتانی، زهرا سادات ابراهیمی، فریده امین رعیای جزه، تهمینه دهقان، شکیبا ستاری، مهسا صدوقی، الناز فرقانی و آیدا ناجی از تاریخ 6 الی17 بهمن ماه برگزار می شود.

گالری آ: مجموعه نقاشی های علی نصیر از تاریخ 6 الی30  بهمن ماه.

گالری آس: مجموعه نقاشی های آزیتا صارمی از تاریخ 6 الی11 بهمن ماه. در روز افتتاحیه پرفورمنسی برای حمایت از کودکان کار با مشارکت بازدیدکنندگان انجام خواهد شد.

گالری گلستان: نمایشگاه طراحی های آسیا صمیمی و نیما فردی از تاریخ 6 الی11 بهمن ماه.

گالری آرت سنتر: مجموعه آثار نقاشی و مجسمه های صادق ادهم از تاریخ 6 الی11 بهمن ماه.

نگارخانه گویا: مراسم افتتاحيه نمايشگاه صلح ، كودك و جام جهانی ياد بودی از جام جهانی برزیل مجموعه عکس های محمدرضا امیر صادقی  با حضور استاد جمشيد مشايخی ، علی دايی، هنرمندان، فرهيختگان، ورزشكاران و اصحاب رسانه و خانم بهنوش بختياری بعنوان سفير صلح و دوستی كودكان مبتلا به بيماری های نادر ايران روز جمعه 6 بهمن ماه افتتاح می شود و تا 12 بهمن ادامه خواهد داشت.

نگارخانه قاف: نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «پیرامون» از تاریخ 6 الی 12  بهمن ماه.

گالری نگاه: نمایشگاه گروهی نقاشی با آثاری از اویسی، کلانتری، رینه ای، یوسفی، نامی، شافعی، دشتی، فدوی، ذابحی و نیازی از تاریخ 6 الی25  بهمن ماه.

گالری خانه عکاسان جوان: نمایشگاه گروهی با آثاری از عکاسان جوان از 6 الی 12 بهمن ماه برگزار می شود.

نگارخانه بهارستان: مجموعه نقاشیخط های عارف امرالله زاده از تاریخ 6 الی12 بهمن ماه.

 

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان

حسین حقانی کارگردان مجموعه «هیس، هیچی نیس!» درباره ایده شکل گیری و ساخت این مجموعه به خبرنگار مهر بیان کرد: حدود ۲ سال پیش بود که حمیدرضا عطارد تهیه کننده مجموعه، فیلمنامه را به من داد تا بخوانم و فقط قرار بود نظر بدهم.

وی ادامه داد: من فیلمنامه اولیه را که خواندم برایم جذابیت داشت، جذابیتش هم به این بود که چطور برهه ای از تاریخ که شیرین هم نیست و تلخ است تبدیل به یک مجموعه آیتمی شده است که فضایی سرگرم کننده و آموزشی برای نوجوانان دارد. خیلی از اتفاقاتی که در این برهه از تاریخ افتاده کمتر گفته شده است و خود من که فیلمنامه را می خواندم برای اولین بار با این اتفاقات آشنا شدم. از این حیث این نکات جزیی و وقایع برای من تازه بود. بعد از چند ماه از من برای کارگردانی دعوت شد و آن زمان متن را دوباره با نگاه کارگردانی خواندم و تغییراتی در متن داشتیم.

حقانی درباره شخصیت های ثابت این مجموعه که با فرم آثار اپیزودیک پیش می رود، گفت: آیتم هایی در این مجموعه داریم که کاراکترهای ثابتی دارد و بر این اساس نگاه غرب را در این کاراکترها می بینیم. مثلاً کاراکتر قاضی یکی از شخصیت های اصلی است و یکی از سکانس های ثابت ما هم دادگاه شد. در این دادگاه سیاهپوست ها می خواهند احقاق حق کنند و قاضی از این حیث که می داند افکار عمومی جهان آنها را رصد می کند، می خواهد در تاریخ منفی جلوه نکند اما حق را هم به آنها ندهد.

وی درباره اینکه چرا سراغ چهره ها نرفته اند، عنوان کرد: بازیگران این مجموعه ناشناخته هستند و همین یک ویژگی است چون ما نقش های زیادی داشتیم و هر بازیگری مجبور بود ۱۰ کاراکتر را بازی کند. بازیگران به دلیل توانمندی هایشان با تغییر گریم توانستند نقش های مختلفی را بازی کنند. البته این هنرمندان هر یک نزدیک به ۲ دهه تجربه داشتند و در تئاتر به صورت حرفه ای فعالیت کرده بودند اما برای مخاطب عام هنوز ناشناخته بودند.

حقانی درباره مزیت بهره گیری از استعدادهای جدید گفت: در این مجموعه مخاطب چهره های تکراری نمی بیند و از طرفی بازیگران حرفه ای شهرهای دیگر هم می توانند توانمندی های خود را نمایش دهند.

وی در پایان درباره مضمون سریال «هیس، هیچی نیس!» نیز یادآور شد: این مجموعه زوایای پنهان تاریخ را به خوبی تصویر کرده است و به نظرم لازم است هرکسی نه فقط در ایران بلکه در هر جایی از جهان این تاریخ را بداند.

سریال نمایشی «هیس، هیچی نیس!» به عنوان نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره توسط سازمان سینمایی سوره به تهیه‌کنندگی حمیدرضا عطارد و کارگردانی حسین حقانی با نگاهی طنز به رویدادهای تاریخی جهان ساخته شده و اثری اقتباسی از کتاب ۱۵ جلدی «سرگذشت استعمار» مهدی میرکیایی است.

این مجموعه از اول اردیبهشت ماه شنبه تا دوشنبه حوالی ساعت ۱۸ از شبکه دو سیما و دوشنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه امید روانه آنتن شده است.

مجموعه «هیس هیچی نیس» نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

کد خبر 6100225 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • جـشن خیلی دخـترونه «المـاس سـرخ» برگزار می‌شود
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد